PRESTOPNI ROK

DNEVNI PREGLED DOGAJANJA NA NOGOMETNI TRŽNICI – 21. 1.

Huddersfield je dobil novega trenerja, pri nogometaših pa je vse spet ostalo samo pri govoricah.


URADNO

Jan Siewert je novi trener Huddersfielda. 36-letnik je pred tem vodil drugo ekipo pri Borussii Dortmund v 4. nemški ligi. Veliko vprašanje je, ali bo Nemec kos ogromnemu kakovostnemu preskoku, ki ga predstavlja vodenje ekipe v PL.

Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

GOVORICE

Yannick Bolasie se bo predčasno vrnil v Everton. Aston Villa se je v izjavi za javnost 29-letniku že zahvalila za sodelovanje in mu zaželela srečo, kar pomeni, da je reprezentant DR Konga svojo epizodo v Birminghamu že zaključil.

Callum Hudson-Odoi očitno ne namerava ostati v Londonu. Mladi up Chelseaja, ki si je letos v PL že ustvaril ime, je po poročanjih angleških medijev zavrnil novo pogodbo. Namesto nje se že nekaj časa spogleduje z Bayernom iz Munchna. Callum ima sicer pogodbo z londončani podpisano še za 18 mesecev.

Spursi so zanikali zanimanje za Andyja Carolla. Po poškodbi Kana in odsotnosti Sona se Llorente, po pričakovanjih, še niti približno ni izkazal kot dovolj kakovosten napadalec. Hitro so se pojavila namigovanja na nakup Carolla, ki pri West Hamu večinoma sedi na klopi, a so pri Tottenhamu namigovanja zavrnili.

Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]