ARSENAL

Arsenalova klubska legenda ostro nad Koscielnyja

Ian Wright je tretji najboljši strelec v zgodovini Arsenala. Vir: Twitter

Nekdanji kapetan Arsenal Laurent Koscielny je v ponedeljek uradno postal novi igralec francoskega Bordeauxa. Topničarji so v zameno zanj prejeli pet milijonov evrov. 


Koscielny je klub zapustil po nedavnem sporu, ko se ni odpravil na klubske priprave čez lužo. Spomnimo, centralni branilec je želel izsiliti prestop v rodno Francijo, pa čeprav je imel v Londonu pogodbo še za eno sezono. V taboru topničarjev so sprva objavili, da so nad vedenjem njihovega kapetana zelo razočarani, nekaj dni pred koncem prestopnega roka pa so le pristali na ponudbo in s tem zaslužili vsaj nekaj milijonov.

33-letnik pa je tudi po odhodu dvignil nekaj prahu, saj je bila video predstavitev Bordeauxa milo rečeno nenavadna. Na posnetku, ki si ga lahko ogledate spodaj, Koscielny namreč sleče Arsenalov dres in obleče majico novega delodajalca.

Zaradi tega se je na Twitterju oglasil Ian Wright, tretji najboljši strelec v zgodovini topničarjev. ‘Wrighty’ je zapisal, da bi se moral Koscielny sramovati, na kakšen način je zapustil klub.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB