CHELSEA

Barcelona ponuja Coutinha za Kanteja

Barcelona načrtuje menjavo nogometašev s Chelseajem, saj želijo na Camp Nou pripeljati N´Gola Kanteja, v zameno zanj ša bi na Stamford Bridge poslali Philippeja Coutinha.


Phillipe Coutinho je trenutno na posoji pri Bayernu in si želi vrnitve v Premier ligo. Po odhodu iz Liverpoola v Barcelono leta 2018 za 145 milijonov funtov je doživel strm padec v svoji karieri, ki jo želi znova obuditi. Brazilec se bo vrnil iz Bayerna v Španijo, saj ga Bavarci ne želijo odkupiti, tudi Katalonci pa bi ga raje uporabili, da na Camp Nou pripeljejo kakšno drugo okrepitev.

Med temi željami je tudi N´Golo Kante. Barcelona bi z veseljem v svojo ekipo pripeljala Kanteja, kogar bi pri Chelseaju že bili pripravljeni spustiti iz rok. V zameno zanj bi na Stamford Bridge poslali Phillipeja Coutinha, ki je bil pred kratkim že na radarju Chelseaja, prav tako pa bi izpolnili Bražilčevo željo po vrnitvi v Premier ligo. Kante pa je tudi že v preteklosti priznal, da je velik občudovalec Barcelone, prav tako pa je eden potencialnih kandidatov, da na sredini igrišča zamenja Ivana Rakitića in Artura Vidala, ki zapuščata Katalonce. Barcelona pa ni edini španski velikan, ki se zanima za Kanteja, ampak se je zanj ogrel tudi Real Madrid.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]