CHELSEA OSTALI KLUBI

Batshuayi na izhodnih vratih Chelseaja

Michy Batshuayi se v času pri Chelseaju ni uspel prebiti v prvo postavo, zato bo poleti kot kaže iskal klub, kjer bo imel večjo vlogo.


Med zainteresiranimi klubi se je znašel tudi Crystal Palace, ki namevara Belgijcu ponuditi izhod v sili ter zajetnejšo minutažo, še posebej če bo klub po koncu posoje zapustil Cenk Tosun, ki je trenutno poškodovan. Belgijski reprezentant se je pri Chelseaju znašel na položaju tretje izbire v napadu, za Tammyjem Abrahamom in Olivierjem Giroudom. Na zadnji tekmi proti Evertonu pa je trener Londončanov Frank Lampard prednost pred Batshuayijem ponudil 18-letnemu Armandu Broji.

Bivši napadalec Marseilleja se pri Chelseaju ni najbolje znašel in preživljal težke čase od prestopa na Stamford Bridge leta 2016. Pri Chelseaju je nastopal pod tremi različnimi trenerji – Antoniom Contejem, Mauriziom Sarrijem in Frankom Lampardom, a pri nikomer se ni zacementiral v začetni enajsterici. Belgijec je bil posojen v Borussio iz Dortmunda, Valencio in tudi Crystal Palace v drugi polovici lanske sezone, kjer se je dobro znašel in na trinajstih tekmah šestkrat zatresel nasprotnikovo mrežo. Zato je Crystal Palace tudi prirpavljen pripeljati napadalca na Selhurst Park, a bodo zanj morali verjetno odšteti okoli 35 milijonov funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 4]