MANCHESTER UNITED OSTALE NOVICE

De Gea: Odkar sem tu, še ni bilo tako slabo

Manchester United je v osmem krogu sezone doživel že svoj tretji poraz, hudo krizo Solskjaerjeve čete je poglobil Newcastle United.


Rdeči vragi so v novo sezono štartali zelo slabo, v Premier ligi trenutno zasedajo sramotno dvanajsto mesto in so dve točki nad cono izpada ter kar petnajst točk za prvim Liverpoolom. Prav varovanci Jurgena Kloppa so naslednji nasprotniki ranjenega Manchester Uniteda, tekma bo odigrana v nedeljo 20. oktobra po reprezentančnem premoru.

Po novem porazu Solskjaerja in njegovih varovancev je iz dneva v dan vse manj pristašev Manchester Uniteda, ki še zaupajo v klubsko legendo in njegove trenerske sposobnosti. V kakšni krizi se trenutno nahajajo dvajsetkratni angleški prvaki, priča tudi dejstvo, da so ”rdeči vragi” zadnjo gostujočo zmago v vseh tekmovanjih zabeležili šele tretjega marca v Parizu (PSG 1-3 MUFC / Liga Prvakov); 10 zaporednih gostovanj brez zmage).

Po nedeljskem porazu je po tekmi povsem šokiran, razočaran in nemočen deloval tudi podkapetan in dolgoletni član kluba z Old Trafforda David De Gea, ki ob trenutni situaciji ostaja brez besed.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]