MANCHESTER UNITED

Dembele pred vrati Manchester Uniteda?

Manchester United se na vse pretege trudi na Old Trafford pripeljati novega napadalca in Lyonov napadalec Moussa Dembele je eden glavnih kandidatov.


Napadalec Lyona Moussa Dembele je razkril, da bo le s težavo zavrnil ponudbo Manchester Uniteda. Slednji premlevajo vse možnosti okrepitev v konici napada in Dembele je eden resnejših kandidatov za prihod na Old Trafford, a v stiku z njim je nekaj časa tudi že londonski Chelsea. Dembele je letos privabil veliko snubcev, potem ko je znova blestel pred nasprotnikovim golom. Letos je za Lyon na 27 ligaških tekmah zabil 16 zadetkov, a glede na odločitev vodstva Ligue 1, ki je uradno zaključila sezono s trenutnim vrstnim redom, Dembele v naslednji sezoni z Lyonom ne bo nastopal v Ligi Prvakov, saj je Lyon francosko prvenstvo zaključil na sedmem mestu.

23-letni napadalec je prav tako odlične starosti, ki sovpada z načrtom Rdečih vragov za prihodnost, prav tako pa bo Dembele obravnavan kot domač igralec, saj je prestal nogometno akademijo angleškega Fulhama. Viri blizu igralca so navdušeni nad idejo, da bi Dembele laho zaigral za Manchester United, vendar ta odločitev trentno najbolj leži na trenerju Oleju Gunnarju Solskjaerju. Poleg Dembeleja si Solskjaer že nekaj časa želi v United pripeljati mladega Erlinga Brauta Haalanda, ki se je januarja iz Salzburga podal v dortmundsko Borussio, prav tako pa se je zadnje dni omenjal Nemec Timo Werner, ki se kot kaže ne bo preselil v Liverpool.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]