PRESTOPNI ROK

Dnevni pregled dogajanja na nogometni tržnici – 28. 1.

Alvaro Morata je uradno okrepil Atletico iz Madrida, a bo tja le posojen. Unai Emery pa je dejal, da lahko navijači Arsenala pričakujejo od nič do dve okrepitvi. 


URADNO  

Alvaro Morata bo naslednjih 18 mesecev nastopal za Atletico Madrid kot posojen igralec Chelseaja. 26-letnik se vrača v ligo, kjer si je v majici madridskega Reala ustvaril ime.

Morata bo na Wandi nosil številko 22. Vir: Twitter
Morata bo na Wandi nosil številko 22. Vir: Twitter

GOVORICE 

Strateg Arsenala je danes za spletno stran izjavil milo rečeno smešno izjavo, da lahko navijači pričakujejo od nič do dve okrepitvi. Topničarji so sicer v tem mesecu pokazali kar nekaj interesa za določene nogometaše, a kaj, ko si jih na Emirates želijo le na posoji. Težko je verjeti, da bosta Barcelona in še posebej Inter tako poceni izpustila Denisa Suareza oziroma Ivana Perišića. 

Wolverhampton je blizu odkupa Jonnyja Castra. 24-letni Španec, sicer uradno član Atletica iz Madrida, letos kot posojen igralec nastopa za volkove in je eden udarnih članov začetne enajsterice. Nastopil je že na 21 tekmah in tudi enkrat zabil. Branilčeva vrednost je sicer ocenjena na dobrih 20 milijonov evrov. 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB