CHELSEA

Eden Hazard: Kot bi igral z dvojčkoma

Eden Hazard je po tekmi z West Hamom, katero je Chelsea dobil z 2-1, enemu izmed novinarjev priznal, da se mu igranje z N’golom Kantejem zdi kot igranje z dvojčkoma. 


Belgijec, ki je ponovno odkril svojo formo in odločilno pomaga Londončanom pri naskakovanju angleške krone, je kot že nekajkrat prej izkazal svoje navdušenje nad novim soigralcem, v katerem vidi enega izmed »krivcev« za izjemne predstave modrih.

vir: Bleacher Report
vir: Bleacher Report

»Včasih, ko sem na igrišču se mi zazdi, da ga vidim dvakrat, enkrat na levi strani in drugič na desni. Zdi se mi, kot da igram z dvojčkoma. N’golo je fantastičen igralec, ki močno pripomore ekipi, zato smo lahko zelo veseli, da je del našega moštva.«

Hitronogi krilni napadalec svojega navdušenja nad Francozem ni skrival, v nadaljevanju intervjuja je celo priznal, da je zaradi Kanteja sam postal nekoliko bolj len:

»Celotna ekipa mora delati, četudi je Kante eden izmed najboljših igralcev na svoji poziciji. Vsi se moramo braniti, saj to od nas zahteva trener. Priznam, včasih si rečemo ‘sedaj se ne bom vrnil in branil, saj je Kante tam.’ Če bi morali odteči maraton, bi N’golo zagotovo zmagal. On lahko teče 10 ur, medtem ko jaz odtečem 10 metrov in sem utrujen.«

Francoz s svojo nepopustljivostjo in neverjetno kapaciteto pljuč torej ne navdušuje le nogometne navdušence širom sveta, pač pa tudi soigralce in nogometne strokovnjake na Otoku.

“Pridružite se Chelsea skupnosti v Sloveniji na chelseafc.si ter na chelseafc.si/forum ali poiščite ‘Uradni navijaški klub Chelsea Slovenija’ na Facebooku!”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]