OSTALE NOVICE

Elšnik uspešno prodrl med člane

Timi Max Elšnik nadaljuje z rednim igranjem za Swindon Town v četrti angleški ligi. V soboto je odigral vseh 90 minut ob zmagi z 0:2 pri lanskemu petoligašu Forest Greenu. Torkovo tekmo proti Coventry Cityju – prav tako prišlekom, le da iz višjega ranga – pa je zapustil v 66. minuti. Kmalu za tem so gostje iz Zahodnega Midlandsa prišli do odločilnega gola za zmago z 1:2.


22052839_1465330273553613_1107885555_n
Timi Max Elšnik proti Forest Greenu. Vir slike: twitter

Sven Karič Šoštaršič je zmago U23 ekipe Derby Countyja na gostovanju pri vrstnikih Manchester Uniteda žal spremljal zgolj s klopi za rezerviste.

V mladi različici Premier lige v preteklem tednu ni igral niti Gregor Zabret. Ob porazu proti Manchester Cityju (1:3) ga presenetljivo ni bilo v kadru. V vratih je kot starostna izjema stal 28-letni Erwin Mulder, tretji vratar članske zasedbe.

Matic Paljk, čigar prestop v Swansea smo napovedali kot prvi izmed slovenski medijev, se že nahaja v Walesu. Uradno potrditev pričakujemo kmalu, a Primorca čaka zelo težak boj za mesto med člani. To lahko potrdi tudi Gregor Zabret, ki na Otoku trdo gara že vrsto let, pa še ni dočakal prave priložnosti.

Jon Gorenc Stankovič je še poškodovan, Jan Novak pa z B ekipo Brentforda ni bil na delu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]