CHELSEA

Igralci Chelsea smo krivi za slabo formo pravi Fabregas

Cesc Fabregas priznava, da morajo igralci Chelsea prevzeti odgovornost za neuspehe kluba v letošnji premierligaški sezoni.
V ponedeljek zvečer je namreč Leicester City Londončanom prizadejal že deveti poraz v tej sezoni, kar je varovance Mourinha še bolj utrdilo v spodnji polovici lestvice. Modri se namreč po 16. krogu nahajajo na skromnem 16. mestu premierligaške lestvice in so le točko nad cono izpada.
Portugalski strateg je dejal, da se počuti prevaranega od svojih varovancev po porazu na King Power Stadionu. Trenerski stolček Chelsea naj zaenkrat še ne bi bil ogrožen, navkljub skromnim predstavam, ki jih njegova ekipa kaže v letošnji sezoni.


vir: skysports
vir: skysports

Španski reprezentant pa je po zadnji tekmi dejal: “Vsi bomo morali prevzeti odgovornost za nastalo situacijo. Če si velik igralec in si plačan kot velik igralec, se moraš tudi obnašati kot velik igralec ter igrati prav tako. Ne pravim, da posamezni klub ne more imeti slabe sezone in slabe igre, ker to se lahko zgodi vsakemu. Sicer pa, imamo veliko kvalitetnih igralcev, kar pa ne pomaga, če odnos v ekipi ni pravi. Vedno moramo biti na vrhuncu pripravljenosti, tudi ko je odnos tak kot je pri igralcih Chelsea v tem trenutku. Fabregas je prav tako povedal, da ekipi primanjkuje samozavesti po najslabšem štartu v sezono po kar 37 letih. Zraven pa dodal, da se mora ekipa hitro odzvati in čim hitreje prikazati boljše igre.

V tem trenutku ne moremo zmagati Premier Lige, vsekakor pa moramo začeti kar se da dobro igrati. Zdaj ni pravi čas, da razmišljamo o tem, na katerem mestu bomo končali na koncu sezone. Potrebno je iti korak za korakom!
Zaenkrat ne razmišljam o ničemer, razen o tem, da moramo v naslednjem krogu igrati po svojih najboljših močeh in premagati Sunderland. Sami smo se postavili v tak položaj, iz katerega se moramo sedaj dvigniti in končno začeti zmagovati, je še povedal.”

Prav tako kot Cesc, pa je tudi Thierry Henry, sicer legenda Arsenala, dejal, da za slabe predstave Londončanov ni kriv Jose Mourinho ampak igralci sami.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]