CHELSEA MANCHESTER UNITED

Jadon Sancho: Želim igrati Ligo Prvakov

Medtem ko se Manchester United, Chelsea in še kar nekaj drugih klubov borijo za podpis Jadona Sancha, mladi Anglež izraža močno željo, da bi tudi v prihodnosti igral v Ligi Prvakov.


Jadon Sancho bi utegnil zavrniti ponudbo Rdečih vragov v primeru, da se ne uvrstijo v Ligo Prvakov. Krilni napadalec bo kot kaže polei zapustil Borussio iz Dortmunda po izjemni sezoni, v kateri je zabil 17 zadetkov in dodal 19 asistenc. Manchestr United in Chelsea sta glavna favorita za podpis produkta nogometne akademije Manchester Cityja. A 20-letni napadalec vztrajno želi nastopati v Ligi Prvakov, kar bo tudi glavni faktor pri izbiri bodočega delodajalca. Pred izbuhom koronavirusa naj bi Rdeči vragi Sanchu ponujali tedensko plačo v višini kar 400 tisoč funtov.

Poletni prestopni rok še čaka, Manchester United in Chelsea pa zaradi prekinitve tekmovanj še vedno nista prepričana, ali bosta naslednjo sezono zaigrala v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Trenutno je na boljšem izhodišču Chelsea, ki zaseda četrto mesto in ima pred petouvrščenim Manchester Unitedom tri točke prednosti. Obstaja tudi možnost, da bo peto mesto dovolj za preboj v Ligo Prvakov, saj ima drugouvrščeni Manchester City dvoletno prepoved nastopanja v evropskih tekmovanjih. V boj za četrto mesto pa se lahko vmešata tudi Sheffield United in Wolverhampton, ki sta na lestvici tik za omenjeno dvojico. Borussia bo za 20-letnika zahtevala 100 milijonov funtov, a ko se bo finančni udar polegel bo ta cena zagotovo nekoliko nižja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]