TOTTENHAM

Mourinho vrgel lovke na bivšega varovanca

Pod njegovim okriljem je igral pri Chelseaju, želel si ga je pri Manchester Unitedu, sedaj ga želi pripeljati v Tottenham.


Jose Mourinho ni dolgo trener Spursov, a je v London pripeljal že dva igralca. Sedaj ima na očeh še tretjo okrepitev. Gre za Brazilca v dresu Chelseaja, Williana. The Special One ga je na vse pretege želel pripeljati na Old Trafford, ko je bil trener Manchester Uniteda, a mu ni uspelo. Skupaj sta sodelovala pri Chelseaju in ni skrivnost, da Portugalec in Brazilec ostajata v stiku. Mourinho se je v svojem času pri Manchester Unitedu večkrat sprl z njihovim “prestopnim gurujem”, Edom Woodwardom, med drugim ravno tudi zaradi Williana.

Willianu pogodba s Chelseajem poteče poleti, kakršni koli plani o podaljšanju pogodbe pa so trenutno postavljeni ob stran. Vodilni možje Chelseaja so Brazilcu pripravljeni ponuditi dvo-letno podaljšanje pogodbe, a Willian želi tri-letno. Če dogovor ne bo dosežen, se bo bivši nogometaš Shakhtarja lahko preselil drugam brez odškodnine, česar se pri Tottenhamu ne bi branili. Iskoristili pa bi tudi dober odnos, ki ga imata Willian in Mourinho.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]