OSTALI KLUBI

Navijač Crystal Palaca aretiran ob napadu na podkapetana kluba

Crystal Palace v tej sezoni preživlja težke čase, klub se kljub visokim ambicijam nahaja na devetnajstem mestu v Premier Ligi, danes pa so varovanci Sama Allardyca na Selhurst Parku gostili Sunderland.


 V sila pomembni tekmi  v bitki za obstanek je četa Davida Moyesa po prvem delu povsem nepričakovano vodila že s 4-0, kar je razjezilo mnoge navijače Crystal Palaca. Eden izmed njih je v trenutku, ko je Andre Marriner zapiskal konec prvega polčasa, preskočil reklamne ‘panoje’ in napadel občasnega kapetana kluba Damiena Delaneyja.

boli
vir: Daily Mail

 Izkušeni branilec je v prvem delu odigral zelo slabo in bil ob polčasu tudi zamenjan. Telegraph je celo poročal, da  je želel pristaš Crystal Palaca udariti Delaneyja, a so varnostniki hitro ukrepali in mladega navijača spravili proč ter tudi aretirali na lokalni policijski postaji. Po koncu tekme, ki so jo ”Črne mačke” dobile s 4-0, so domači navijači igralce ob odhodu z igrišča glasno izžvižgali in celo pričeli z napevom : ‘You’re not fit to wear the shirt.’

Po milo rečeno sramotni predstavi ”Orlov”, se je navijačem na tiskovni konferenci opravičil tudi Sam Allardyce, ki je dejal: ”Nekaj moramo spremeniti in to zelo hitro. Imamo veliko kvalitete in visoka pričakovanja, zato se želim navijačem iskreno opravičiti po današnji nesprejemljivi predstavi.”

Crystal Palace se po 24. krogih nahaja na devetnajstem mestu in je dve točki od varnih mest, v naslednjem krogu pa varovanci Sama Allardyca gostujejo pri Stoke Cityju.

cunt
Sunderland je na Selhurst Parku razbil Crystal Palace; vir Daily Mail

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]