CHAMPIONSHIP

Pregled 43. kroga v Championshipu

Tekme si v drugi angleški ligi sledijo v izjemno natrpanem ritmu. Včeraj je bilo tako na sporedu vseh 12 srečanj, ki so nam med drugim dale tudi prvega potnika v Premier League.


To je postal Brighton, ki si je po zmagi nad Wiganom (2:1) priigral neulovljivo prednost pred drugim Newcastlom.

Na tretjem mestu srakam sledi Reading, ta je v prvem polčasu na domači zelenici sicer zaostajal proti zadnjemu Rotherhamu, a je varovancem Jaapa Stama v drugem uspel preobrat in so tako prišli do zelo pomembnih treh točk, ki so Reading učvrstile na tretjem mestu. Na mestih od štiri do šest se nahajajo Huddersfield, Sheffield Wednesday in pa Fulham. “The Cottagers” so v zelo zanimivi tekmi ugnali Aston Villo s 3:1. Isti točkovni izkupiček ima po 43 tekmah tudi Leeds United, medtem ko je osmi Norwich za “obljubljenimi” mesti oddaljen že velikih 10 točk, kar za zadnje tri kroge pomeni neulovljiv zaostanek.

V coni izpada se nahajajo Blackburn (44 točk), Wigan (40 točk), Rotherham (18 točk), a boj za izpad še zdaleč ni odločen, saj se tik nad Blackburnom nahajajo igralci Nottingham Foresta, varni pa niso niti pri Bristol Cityju, Burton Albionu in Birminghamu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”15″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”300″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB