PRESTOPNI ROK

Pregled dogajanja na nogometni tržnici, 10. 1.

Si je Arsenal že izbral naslednika Alexisa Sancheza? Bo Anfield zapustil Daniel Sturridge? Kdo se zanima za napadalca Chelseaja Michyja Basthuayija?


GOVORICE

Vse bolj je jasno, da Alexis Sanchez z Arsenalom ne bo podpisal nove pogodbe in bo klub prej ali slej zapustil. Pri tem se poraja vprašanje, s kom bo Arsene Wenger nadomestil odličnega Čilenca?
1. Priznani italijanski novinar Gianluca Di Marzio poroča, da se topničarji spogledujejo z nadarjenim Brazilcem Malcomom, ki nastopa za Bordeaux.
2. Več južnoameriških medijev je v zadnjih dneh pisalo o morebitni selitvi igralca Boce Juniorsov Cristiana Pavona, a je predsednik argentinskega velikana govorice odločno zanikal.
3. Prestop Lemarja v Arsenal je bil bolj aktualen poleti, kljub temu pa nekaj možnosti za to še obstaja. Trener Monaca Leonardo Jardim je dejal, da prestopa enega od svojih največjih zvezdnikov v klubu ne bodo ovirali.

20-letni Malcom je po podathik Transfermarkta trenutno vreden 17 milijonov evrov. Vir: Mirror
20-letni Malcom je po podathik Transfermarkta trenutno vreden 17 milijonov evrov. Vir: Mirror

Italijanski časopis Gazetta dello Sport je v svoji tiskani izjavi danes še podkrepil govorice o selitvi Lucasa Moure k Manchester Unitedu. Brazilec se je po njihovih navedbah že dogovoril s klubom, sedaj pa je vse odvisno od dogovora glede višine odškodnine.

Sevilla, ki se bo v osmini finala Lige Prvakov pomerila prav z rdečimi vragi, si želi še v tem prestopnem roku kupiti napadalca Chelseaja Michyja Batshuayija. Belgijec letos ni dobil kaj prida priložnosti za igro in se je doslej bolj izkazal na Twitterju, kot pa na travnatih zelenicah.

Batshuayi se letos zaenkrat ni naigral. Vir: Metro
Batshuayi se letos zaenkrat ni naigral. Vir: Metro

Še en napadalec, ki se letos ni naigral, je Liverpoolov Daniel Sturridge. 28-letnik, še nekaj sezon nazaj ena od gonilnih sil napada Redsev, se spogleduje s prestopom v Inter, so zapisali pri Skyju.

Crystal Palace si želi napadalca West Hama Diafro Sakhoja. Nekateri mediji so celo poročali, da bo Senegelac že danes opravljal zdravniški pregled, a je nato normalno treniral s prvo ekipo kladiv.

Diafra Sakho je svoje najboljše predstave kazal na starem stadionu West Hama Upton Parku. Vir: Sky Sports
Diafra Sakho je svoje najboljše predstave kazal na starem stadionu West Hama Upton Parku. Vir: Sky Sports

Se Walcott in Coquelin poslavljata od Emitaresa? Francoz je bojda že dogovorjen z Valencio, prestop bo aktualen postal v naslednjih 24 urah, medtem ko so se za Walcotta začeli zanimati tudi pri Evertonu.

Huddersfield je poslal drugo ponudbo za napadalca Norwicha Alexa Pritcharda. Prvo, vredno dobrih pet milijonov evrov so kanarčki zavrnili, sedaj pa je Huddersfield ponudil dvakrat toliko.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB