MANCHESTER UNITED

Rdeči vragi želijo obdržati Odiona Ighala

Manchester United želi podaljšati sodelovanje z Nigerijcem Odionom Ighalom, ki se jim je pridružil na posoji januarja iz kitajske Shanghai Shenhue.


Nigerijski napadalec, bi se moral konec maja vrniti v Shanghai Shenhuo, kar bi lahko pomenilo, da je že odigral zadnjo tekmo v dresu Manchester Uniteda, kar je posledica pandemije koronavirsua. Vodstvo Premier lige namerava junija nadaljevati trenutno sezono, zato je trener Rdečih vragov Ole Gunnar Solskjaer odločen, da Ighala obdržijo vsaj do izteka nadaljevanja sezone. Prva tako se bo Marcus Rashford kmalu vrnil po poškodbi, kar bi pomenilo, da bi bil napad Manchester Uniteda z omenjeno dvojico v nadaljevanju sezone kompleten.

Vendar si kljub temu Solskjaer želi še bolj okrepiti napad in mu dodati več globine, saj Manchester United navadno v sezoni tekmuje na večih frontah, v zaključku sezone pa se bodo borili za uvrstitev v Ligo Prvakov, prav tako pa so še vedno v igri za lovoriko v Ligi Europa in FA pokalu. United bo želel poleti odkupiti Ighala iz Shenhue, a Kitajci so odločeni, da ga vrnejo v svojo ekipo pred začetkom kitajske Super lige. Manchester United bi moral za 30-letnega napadalca sicer odšteti 15 milijonov funtov, a glavna ovira je, kot že omenjeno, prepričati Shanghai Shenhuo, da ga izpusti iz rok. Temu bi morebiti lahko pripomogel nov zakon, ki bo v kitajski ligi postavil omejitev klubom glede tujih nogometašev v ekipi.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]