MANCHESTER UNITED

Se strinjate z besedami Garyja Nevilla?

Današnji poraz Manchester Uniteda pomeni, da imajo rdeči vragi za svojimi mestnimi tekmeci že 16 točk zaostanka. Prvenstvo je tako 11 krogov do konca bolj ali manj odločeno, kar glede na stanje pred začetkom sezone zagotovo lahko označimo kot presenečenje. 


Gary Neville se je po izjemni nogometni karieri odločil za službo "pundita" pri Sky Sportsu. Vir: Sky Sports
Gary Neville se je po izjemni nogometni karieri odločil za službo “pundita” pri Sky Sportsu. Vir: Sky Sports

Jose Mourinho se je med poletnim prestopnim rokom odločil za tri zelo drage nakupe. Prišli so Romelu Lukaku (€84m), Nemanja Matić (€44m) in Victor Lindelof (€35m), a zdi se, da ekipo z Old Trafforda še vedno dajejo iste težave kot pred tem. Razloge je po današnjem porazu na St. James’ Parku poskušal najti Gary Neville, ki trenutno dela kot strokovni sodelavec pri Sky Sportsu. 

“Manchester United premore ogromno individualnega talenta. Posamezni igralci so sicer odlični, a na igrišču ne delujejo homogeno. To je delo za Joseja Mourinha. Če si želi naslednjo sezono slaviti v Premier League, bo moral to popraviti oziroma spremeniti.” 

“Na dober dan delujejo izjemno. Delujejo kot ekipa, ki je zmožna osvajati lovorike. Navsezadnje so še vedno v igri za Ligo Prvakov in FA pokal, po drugi strani pa se jim prevečkrat dogajajo tekme, kot je bila današnja, kot je bila tista s Huddersfieldom in tista v Leicestru. Poglejte Manchester City, oni si tega ne privoščijo.” 

“Namesto da bi tekme v zadnjih minutah prevešali na svojo stran, to uspeva njihovim nasprotnikom. Včasih se zdi, da iz sebe ne iztisnejo vsega mogočega.” 

Po mnenju legende rdečih vragov razlogi za neuspeh tičijo v kemiji, ki vlada v slačilnici rdečih vragov, in pa v tem, da na nekaterih tekmah ekipa preprosto zmrzne. Kaj pa je po vašem mnenju glavni razlog, da so pri Manchester Unitedu kljub velikim vložkom tako daleč od boja za naslov? 

Neville je vso svojo kariero igral za Manchester United. Veljal je za enega najboljših bočnih branilcev tistega časa. Vir: talkSPORT
Neville je vso svojo kariero igral za Manchester United. Veljal je za enega najboljših bočnih branilcev tistega časa. Vir: talkSPORT

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB