LIVERPOOL

Steven Gerrard bo ponovno igral na Anfieldu

Dolgoletni kapetan Liverpoola Steven Gerrard, ki je v očeh »Redsov« vsekakor zelo priljubljen, bo spet krasil Anfield. 36-letnik bo namreč 25. marca na Anfieldu organiziral dobrodelno tekmo legend dveh trofejno izjemno uspešnih klubov, in sicer Liverpoola in Real Madrida.


Ta »spopad« pa bo za Gerrarda prva vrnitev na zelenico kultnega Anfielda, po tem , ko je novembra preteklo leto nogometne čevlje obesil na klin. Res je, da se je v začetku tega meseca pridružil klubu kot trener akademije, a kot je že bilo rečeno, na Anfieldu odkar je zapustil domači klub še ni igral.

Poleg Gerrarda naj bi, po poročanju otoških medijev za Liverpoolovo ekipo legend igrali tudi Ian Rush, Robbie Fowler, Jamie Carragher, Luis Garcia in John Arne Riise.

vir: Daily Express
vir: Daily Express

Steven pa je obenem otoškim novinarjem zaupal slednje: »Jaz se resnično veselim igranja v Liverpoolovi ekipi legend na dobrodelni tekmi. Anfield bo vedno na posebnem mestu v mojem srcu. To je prava čast, da bom igrišče delil s tako velikimi igralci hkrati pa zbiral denar za dobrodelne namene.« Za konec pa je nekdanji angleški reprezentant dodal še: »Upamo, da bodo navijači uživali ob gledanju toliko Liverpoolovih in Realovih velikanov na igrišču in podprli delo LFC fundacije.«

Ta tekma naj bi bila tudi v žaru maščevanja za poraz, ki ga je Real Madrid Liverpoolčanom prizadejal junija 2015 na Santiago Bernabeu. Liverpool je takrat sprva z goloma Owena in Kewella povedel, a Španci so se vrnili v igro in na koncu slavili s 4:2.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]