ARSENAL

Storil bi vse, da njegov klub le pripelje kakšno okrepitev

Verjetno ste tudi sami zasledili že marsikatero zgodbo o neverjetno zvestih navijačih, ki bi za uspeh svojega kluba naredili malodane vse, a verjemite, naslednja zgodba si tudi v tej izjemno hudi konkurenci zasluži prav posebno mesto. Arsenalov navijač je svojo nestrinjanje s klubsko politiko in besedami Arsena Wengerja na eni ter silno željo po prepotrebnih okrepitvah na drugi strani izkazal na zares neverjeten način.


Sicer eden od 600 zaposlenih pri topničarjih, je v odprtem pismu upravi Arsenala sporočil, da za klub ne želi več delati, razlog za to pa tiči v zadnji izjavi Arsena Wengerja, ki je dejal, da si klub s toliko zaposlenimi sploh ne more privoščiti odmevnih okrepitev.

vir: arsenalfantv
vir: arsenalfantv

“Zadnji dve leti sem pri delu v Arsenal Store (trgovina z navijaškimi artikli) neizmerno užival. Delo za klub, za katerega navijam, je bilo zame kot iz sanj.”

“Razlog, da za klub ne želim več delati so zadnji komentarji Arsena Wengerja, ki so leteli na delavce kluba. Kriviti 600 delavcev za (ne)nakupe igralcev je sramotno.”

“Zaslužim 7,2 funta na uro, delam 37,5 ur na teden. Na teden tako zaslužim 270 funtov. Na leto to znese 14040 funtov, kar je še vedno več kot 10-krat manj od Walcottove tedenske plače.”

“Upam da si bo Wenger, odkar me ni treba več plačevati, le privoščil kakšno okrepitev.”

“Nočem biti več breme kluba,” so bile glavne beseda navijača, ki je na svoj način pokazal, kaj si misli o besedah in dejanjih “prvega” moža topničarjev Arsena Wengerja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB