CHELSEA MANCHESTER UNITED TOTTENHAM

Trije premierligaši v lov na srbskega vezista

Manchester United, Chelsea in Tottenham so izrazili svoje zanimanje za vezista Lazia Sergeja Milinković-Savića, a imajo konkurenco tudi iz Italije.


V letošnji sezoni se je 25-letni Srb vrnil v svojo najboljšo formo in Laziu s petimi zadetki in sedmimi asistencami na 31 nastopih pomagal do samega vrha v Serie A, saj za vodilnim Juventusom zaostajajo le točko. Še lansko sezono je Sergej Milinković-Savić odigral precej pod svojimi zmožnostmi, letos pa se vrnil na najvišji nivo in prav tako znova zbudil zanimanje najboljših klubov v Premier ligi. V Serie A se je ustalil kot eden najboljših vezistov v ligi, obenem pa postal eden ključnih igralcev izbrane vrste Srbije.

Lazio se bo poleti le stežka otresel vseh snubcev za 25-letnega vezista, saj so italijanski mediji že poročali o gorečem zanimanju tako znotraj Italije, kot tudi iz Premier lige. Med temi klubi so Juventus, Inter Milan, Tottenham, Manchester United in Chelsea, ki se bodo v prihodnjih tednih, mesecih borili za prihod odličnega vezista Lazia. Glede na udarec, ki ga bo prejela sama ekonomija in posledično tudi nogometni trg zaradi pandemije koronavirusa, še ni znano kako bodo okoliščine vplivale na Srbovo ceno. Pred časom so ga pri Laziu že ocenili na 100 milijonov evrov, a bodo morda zaradi posledic pandemije primorani spustiti omenjeno ceno. Največ iz prestopa lahko iztržita Juventus in Inter, saj bi še direktno oslabila tekmeca za naslov italijanskega prvaka, a kmalu bomo videli, če sta zmožna tekmovati proti velikanom iz Premier lige.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]