OSTALI KLUBI

Xavi: “Mahrez je dovolj dober za Barcelono”

Dolgoletni nogometaš Barcelone Xavi je prepričan, da je Leicestrov vezist Riyad Mahrez, ki je v letošnji sezoni Premier League vsekakor navdušil z izjemnimi predstavami, dovolj dober za igranje v Barceloni.
25-letnik je namreč letos v vseh tekmovanjih za “Lisice” zbral že 32 nastopov, dosegel 17 zadetkov in dodal enajst asistenc. Zagotovo je omenjeni alžirski reprezentant eden izmed glavnih “krivcev”, da Leicester City zaseda prvo mesto na premierligaški razpredelnici.


vir: www.dailystar.co.uk
vir: www.dailystar.co.uk

Njegove izjemne sezone pa ni mogel spregledati niti nekdanji kapetan “Kataloncev” Xavi, ki sedaj zastopa barve Katarskega kluba Al Sadd. Dejal je namreč, da bi Mahrez v prihodnosti lahko igral za vodilno ekipo La Lige ter dodal, da za Alžirskega reprezentanta pred letošnjo sezono sploh še nikoli ni slišal.

Xavi je o Riyadu dejal slednje: “On je odličen igralec. Takoj sem ga vzel pod drobnogled. Pred letošnjo sezono sploh še nikoli nisem slišal zanj, vendar to sezono je res neverjeten. Zagotovo se je prebil na listo najboljših igralcev v angleški ligi, igra namreč izjemno dobro. Veliko je naredil za svojo ekipi, sedaj pa lahko brez dvoma igra za katerekoli velik klub v Evropi.”

Španski vezist je bil vprašan tudi če bi lahko Mahrez v prihodnosti igral za Barcelono? Odgovoril pa je slednje:“Seveda, zakaj pa da ne? Lahko bi igral za Barcelono saj je izjemno nadarjen. Vendar to v tem trenutku ni v mojih rokah.”

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]