ARSENAL OSTALI KLUBI

Walcott pred vrati West Hama?

Hitronogi Theo, ki zadnje čase ni v prvem planu Arsena Wengerja, naj bi bil na pragu West Ham Uniteda. Nakup pa bojda zelo zanima tudi stratega “kladiv” Slavena Bilića.


vir: www.espnfc.com
vir: www.espnfc.com

Walcott je v Arsenal prišel pred 10 leti kot eden najbolj obetavnih angleških mladeničev, a svojega velikega potenciala ni nikoli izpolnil. Po mnenju prvih zaradi načina igre, ki jo v zadnjih sezonah goji Arsene Wenger, po mmenju drugih pa zaradi vrste poškodb, ki so ga pestile skozi leta.

Zadnjič so navijači Arsenala lahko Thea spremlali v polnem sijaju proti koncu sezona 13/14, ko je v sami konici napada redno zabijal. Nato je prišla poškodba ligamentov, zaradi katere je Walcott predčasno končal tedanjo sezono. Od takrat se Theo ni več vrnil v pravo formo.

Skupno je za Arsenal odigral kar 344 tekem in v polno meril 85-krat. Svoj najsvetlejši trenutek pa je doživel še kot golobradi mladenič, ko je na tekmi Lige Prvakov na Anfieldu sam z žogo pretekel dobrih 70 metrov in nato podal Adebayorju za zadetek, ki pa ni bil dovolj za napredovanje. Posnetek omenjene akcije si oglejte spodaj.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB