CHELSEA

John Terry: »S chelseajem želim podpisati novo pogodbo«

John Terry mogoče še ni odigral svoje zadnje tekme v dresu Chelsea, saj je včeraj zjutraj za danske medije izjavil, da želi s Chelseajem podpisati novo pogodbo in s tem ostati v klubu še kar nekaj časa.


vir: Sky Sports
vir: Sky Sports

John se sedaj sooča s kaznijo, v višini dveh tekem, saj je na zadnjem premierligaškem obračunu, ki so ga “Bluesi” odigrali v soboto, ko jim je nasproti stal Sunderland v zadnjih minutah srečanja prejel rdeči karton. Prav zato, so marsikateri že namignili, da je prej omenjeni branilec že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu Londončanov. Po koncu letošnje premierligaške sezone se mu namreč pogodba s sedanjim klubom izteče.
Ob želji po tem, da bi klub z njim podaljšal pogodbo pa je kapetan modrih dejal slednje: “Še vedno bi rad igral za Chelsea in to kar se da dolgo. Jaz ljubim ta klub saj v njem igram že od štirinajstega leta naprej.”
John je za Londončane v vseh teh letih zbral že preko 700 nastopov, od tega že več kot 500, ko je na levi roki nosil kapetanski trak. Za Chelsea pa je debitiral že daljnega leta 1998.
Nekaj besed pa je okoli tega namenil tudi sedanji trener Chelsea Guus Hiddink: “Čeprav je bila letošnja sezona vse prej kot dobra, je vedno dobro, da imaš v klubu ključne in izkušene igralce, ki so na voljo za igranje. Ampak to, glede podaljšanja pogodbe s Terryjem ni odvisno od mene, temveč je vse v rokah vodstva kluba. Karkoli se bo na koncu odvilo, je zelo pomebno, da si John v primeru odhoda zasluži velik pozdrav.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]