CHELSEA

FALCAO PODPISAL ZA CHELSEA

Chelsea je potrdil, da se v njihove vrste seli Kolumbijec Radamel Falcao. Falcao, ki je v lanski sezoni nosil barve kluba iz Manchestra, se k modrim seli na enoletno posojo. Njegova tedenska plača naj bi znašala med 100 in 130 tisoč funti, kar pa je občutno manj, kot je lansko sezono zaslužil v Unitedu, razlog za to pa je njegova slaba sezona na otoku.


Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

Falcao je svojo kariero začel leta 2001 v River Plateju. Osem let kasneje se je preselil v Evropo in sicer v Porto, za katerega je debitiral prav proti Chelseau. Nato je leta 2011 prestopil v Atletico Madrid, kjer se je uveljavil za enega izmed najboljših napadalcev na svetu, saj je na 68 nastopih dosegel 52 zadetkov. V zadnjih štirih sezonah je zamenjal že štiri klube (Atletico Mardid, Monaco, Manchester United in sedaj Chelsea). V lanski je zastopal barve Manchester Uniteda, kjer se ni najbolj naigral saj mu je na 24 nastopih uspelo doseči le štiri zadetke.

Falcao je ob prestopu k modrim dejal:”Zelo sem vesel, da sem se pridružil Chelseau. Komaj čakam, da začnem trenirati z novo ekipo in ji pomagam ohraniti naslov prvaka.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]