OSTALI KLUBI

CUCO MARTINA V SOUTHAMPTON

Southampton je potrdil, da se v njihove vrste seli branilec Cuco Martina. Martina, desni bočni branilec, ki je v lanski sezoni igral za Twente, je s “Svetniki” podpisal dvoletno pogodbo. Zanj pa naj bi morali pri Southamptonu odšteti približno 900 tisoč Funtov. Cuco je pred prestopom v Southampton uspešno branil barve Twenteja. Za klub iz Nizozemske mu je uspel zbrati 48 nastopov, dosegel pa je tudi en zadetek.


Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

Izvršni direktor Southamptona je ob prestopu Martine dejal:“Cuco je izkušeni in vsestranski branilec, kateri bo dal moč naši ekipi pred prihajajočo sezono. On je še en odličen igralec, ki je navdušen, da se je pridružil našemu klubu. Zagotovil bo konkurenco za mesta v naši obrambi.”
Igralec pa je dejal slednje:“Zelo sem vesel, da sem se pridružil tako velikemu klubu kot je Southampton. Moje sanje so bile, da bom nekoč igral v Premier Ligi in sedaj se mi je to končno uresničilo. Upam, da bom uprizoril dobre predstave in tako navijačem pokazal kaj premorem.”

Southampton je pred prihodom Martine v svoje vrste pripeljel še izkušenega vratarja Stekelemburga, portugalca Soaresa in španskega napadalca Juanmija.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]