CHELSEA

BEGOVIĆ PODPISAL ZA CHELSEA

Angleški prvoligaš Chelsea je potrdil, da se v njihove vrste za štiri leta seli reprezentant Bosne in Hercegovine Asmir Begović. Londončani naj bi za Begovića odšteli približno 8 milijonov Funtov.
Begović je pred prestopom v Chelsea igral za Stoke City, h kateremu se je pridružil leta 2010, sedaj pa se po petih letih in pol seli na Stamford Bridge, kjer se bo za mesta v prvi enajsterici boril z mladim Thibautom Courtoisom.
Za Stoke City mu je uspelo zbrati 174 nastopov, dosegel pa je tudi en zadetek in sicer iz svojega kazenskega prostora, kar se dandanes šteje za rekord Premier League.


Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

Asmir je ob prestopu v Chelsea dejal:“Rad bi se zahvalil vsem v Stoke Cityju, še posebej pa navijačem, ki so mene in mojo družino zelo lepo sprejeli. Ko sem igral za Stoke City sem se počutil dobro in samozavestno ampak sedaj mislim, da je napočil čas zame, da se razvijem v še boljšega nogometaša. Mislim, da mi bo ta klub to tudi omogočal. Sicer pa sem zelo vesel, da sem sem lahko pridružil tako velikemu klubu kot je Chelsea. Po pogovoru z trenerjem sem dobil občutek, da tukaj lahko zelo napredujem in postanem pomemben član te ekipe. Zelo se že veselim pripravljalne sezone, ki se začne že v sredo.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]