MANCHESTER UNITED

BASTIAN SCHWEINSTEIGER URADNO V MANCHESTER UNITEDU

30-letni nemški vezist je z  rdečimi vragi podpisal 3-letno pogodbo, ki naj bi mu letno nanesla okoli 10 miljonov Funtov. “Schweini” je pred tem kar 13 sezon nastopal za prvo ekipo Bayern Munchna, za katero je v 500 nastopih zbral 70 zadetkov. Omeniti pa velja tudi, da je z nemško izbrano vrsto lani v Braziliji postal svetovni prvak.


Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

Svojega navdušenja nad velikim nakupom, ki je uspel njegovi ekipi pa v uradni izjavi ni uspel skriti niti Louis Van Gaal: “Z Bastianom se poznava že od mojega časa pri Bayernu, je velik profesionalec, ki je za ekipo nedvomno prava okrepitev. Navsezadnje njegovi uspehi govorijo sami zase, z Bavarci je osvojil vse kar se je osvojiti dalo. Menim, da bosta za nas njegova stabilnost in zmožnost nadzorovanja igre v sami sredini igrišča, ključ do uspehov v naslednji sezoni.”

Nekaj besed pa je po uradni predstavitvi za navijače Manchester United dodal tudi Nemec sam: “Vesel sem, da imam priložnost zastopati tako velik klub, a vseeno nebom nikoli pozabil mojega časa pri Bayernu in ljudi, s katerimi sem sodeloval.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB