CHELSEA

Giroud naposled ostaja?

Napadalec Chelseaja in francoske reprezentance bo kot kaže podpisal novo pogodbo na Stamford Bridgu, kjer bo ostal še v sezoni 2020/21.


33-letni Francoz, ki je pred dvema letoma osvojil tudi Svetovno prvenstvo v Rusiji, je bil na izhodnih vratih Chelseaja že v januarskem prestopnem roku, saj je navijal za svoj odhod k milanskemu Interju, ki ga vodi Antonio Conte. Trenutna pogodba Giroudu poteče letos poleti, zato so vsi pričakovali, da bo že januarja zapustil Stamford Bridge v zameno za nekaj milijonov, a to se ni zgodilo. Prav tako ni prišlo do novih pogajanj za podaljšanje pogodbe in vse je kazalo, da se bo poleti Francoz naposled podal v Milano k Interju – in to brez odškodnine.

Pri CHelseaju v prvem delu sezone ni kaj prida nabiral minut, zato tudi govorice o janarskem odhodu, a po poškodbi Tammyja Abrahama, je Giroud navdušil v konici napada Chelseaja. Trener Frank Lampard je bivšega napadalca Arsenala izjemno pohvalil glede njegovih predstav, prav tako pa tudi njegov odnos v januarskem prestopnem roku, saj je kljub želji po prestopu zadevo obravnaval zelo profesionalno. Čeprav mu je Inter ponudil dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno leto in 110 tisoč funtov tedenske plače, bo kot kaže Francoz ostal zvest Chelseaju in ostal na Stamford Bridgu še eno sezono.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]