TOTTENHAM

Rakitić želja Mourinha

Londonski klub Tottenham, ki ga vodi karizmatični Portugalec Jose Mourinho, je namesto Arthurja Mela svoje misli usmeril v Ivana Rakitića, ki naj nebi imel več prihodnosti pri Blaugrani.


Iz dneva v dan ima Ivan Rakitić, vezist Barcelone in izbrane vrste Hrvaške, vse več snubcev. Zadnji, ki se je pridružil tej skupini je Mourinhov Tottenham, ki ga zadnje čase pobližje spremlja in ga želi zvabiti v London k Spursom. Novinar Abdellah Boulma je poročal, da je Jose Mourinho izrecno pozval vodstvo kluba, naj mu v ekipo pripeljejo Ivana Rakitića. Med drugimi se zanj, poleg Tottenhama, zanimajo še Juventus, Napoli, Atletico Madrid in Sevilla. Dolg seznam snubcev za 32-letnega Hrvata, ki ima sicer še dve leti veljavno pogodbo z Barcelono.

Rakitić je poudaril, da bo sam odločal o svoji prihodnosti in ne želi biti obravnavan kot “vreča krompirja”. Medtem ko nogometni svet čaka na razplet trenutne sezone, si je Rakitić vzel dovolj časa, da dodobra razmisli o vseh možnostih, ki mu jih ponuja poletni pestopni rok. V ospredje postavlja družino, saj bo njihovo udobje glavni kriterij za naslednji klub. Pred časom je že izrazil ljubezen do Seville, zato se zdi precej verjetna destinacija Andaluzija, a kljub temu si Hrvat želi ostati v Barceloni do konca pogodbe.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 2]