TOTTENHAM

Si bo Pochettino hitro našel novo službo?

Po tem ko je Tottenham pred dnevi odpustil trenerja Mauricia Pochettina, nemški mediji že poročajo, da bi Argentinec kaj kmalu utegnil sesti na še bistveno slovitejšo klop.


Zanj se je bojda ogrel münchenski Bayern, poroča Sky Sports. Mauricio Pochettino je Tottenham vodil pet let, največji uspeh v tem času pa je zabeležil v prejšnji sezoni, ko je s Spursi prišel vse do finala Lige prvakov. Letos je ‘nogo’ dobil zaradi slabših rezultatov, nadomestil pa ga je Jose Mourinho

Pri Bayernu na drugi strani še iščejo pravo zamenjavo za odstavljenega Nika Kovaća . Vlogo trenerskega vodje Bavarcev trenutno opravlja namestnik Hansi Flick, ki pa bo, vsaj tako se pričakuje, na tem mestu samo še do konca koledarskega leta. Z Allianz Arene, kot poroča Sky Sports, za Pochettina sicer še ni prišla uradna ponudba, a naj bi bil Argentinec visoko na spisku želja vodilnih pri Bayernu. Pred tem so se z mestom prvega trenerja serijskih nemških prvakov spogledovali še Thomas Tuchel, Erik ten Hag in Ralf Ragnick. Omenjalo se je celo Arsena Wengerja, ki pa je v tem času dobil službo pri Fifi. 

S Pochettinom se je povezovalo tudi madridski Real, a se zdi, da bo Zinedine Zidane tudi v prihodnje ostal na Santagio Bernabeuu.

Bo Pochettino angleško prestolnico zamenjal za bavarsko? Foto: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 3]
JB