TOTTENHAM

Harry Kane vse bolj neodločen

Kapetan Tottenhama Harry Kane je že namignil, da želi zapustiti Spurse in se pridružiti ekipi, ki bo bolj konkurenčna za najprestižnejše lovorike.


Takoj, ko so mediji opazili napadalčevo nezadovoljstvo, so se pojavile govorice o prestopni bombi, ki bi jo lahko Kane sprožil poleti. Zanj se je odkrito ogrel izvršni direktor Manchester Uniteda Ed Woodward in že načrtoval astronomski prestop kapetana reprezentance Anglije. Manchester United je sicer leta 2017 osvojil Ligo Europa pod vodstvom Joseja Mourinha, a na naslov v Premier ligi čakajo od leta 2013, v Ligi Prvakov pa že od 2008. Zato bi se Harry Kane morda raje odločil za druga dva snubca: Manchester City in Juventus.

City je od prihoda Pepa Guardiole leta 2016 osvojil že osem lovorik, od tega dva zaporedna naslova v Premier ligi. Juventus pa je serijski zmagovalec v Serie A, kjer je od leta 2012 osvojil še vse naslove italijanskih prvakov, v zadnjih letih pa so sestavili zares močno ekipo in v svoje vrste zvabili še Cristiana Ronalda. To bi močno pritegnilo Harryja Kana, še posebej ker Stara dama zanj pripravlja 200 milijonov evrov, v to sta všteti odškodnina in igralčeva plača. V primeru, da Kane izbere United ali City, se bo Juventus podal za Gabrielom Jesusom, ki nosi majico Manchester Cityja, ki je trenutno menjava za Sergia Aguera.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 3 Povprečje: 5]