MANCHESTER CITY

Manchester City trdno drži Leroya Saneja

Krilni napadalec Leroy Sane je bil že lani poleti tarča Bayerna, a si avgusta na tekmi FA Community Shielda poškodoval koleno.


24-letni krilni napadalec Manchester Cityja, Leroy Sane, je že dolgo časa na radarju Bavarcev, a preden se zopet podajo v lov za Sanejem, vodstvo Bayerna želi videti kako je Nemec okreval po sedemmesečni odsotnosti zaradi poškodbe kolena. A glede na to, da je celotna klubska nogometna sezona odpovedana, Bavarci ne bodo dobili prave priložnosti, vsaj še nekaj časa ne. Sane uradne tekme ni odigral vse od poškodbe, čeprav je februarja zaigral za ekipo Manchester Cityja do 23 let in v sredo odigral trening tekmo znotraj kluba, ko je bila njihova tekma z Arsenalom odpovedana. Taisto teko je odigral tudi Kevin De Bruyne, ki je izpustil mestni derbi z Manchester Unitedom zaradi poškodbe rame.

Manchester City je Nemcu ponudil podaljšanje pogodbe, saj se njegova trenutna izteče prihodnje poletje. Sanej je bil sicer naklonjen prestopu v Bayern, a glede na okoliščine bo ta prestop padel v vodo. Leroy Sane je prestal Schalkejevo nogometno akademijo in kasneje zaigral za prvo ekipo, nato pa se leta 2016 preselil na Etihad za 37 milijonov funtov in dvakrat osvojil Premier ligo.

Manchester City bo nogometni premor zaradi virusa COVID-19 izkoristil za podpis novih pogodb z Raheemom Sterlingom in Kevinom De Bruynejem, ki imata oba sicer trenutni pogodbi do poletja 2023, a ker na Etihadu (vsaj zaenkrat tako kaže) ne bo Lige Prvakov vse do leta 2022, ju želijo zavezati s klubom še dlje, saj so glavne klubske ambicije osvojiti to najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]