EFL pokal MANCHESTER CITY MANCHESTER UNITED OSTALI KLUBI

Manchester: Sinje moder ali rdeč?

Danes ob 21. uri po lokalnem času se bosta v polfinalu ligaškega pokala udarila mestna tekmeca iz Manchestra. Jutri ob isti uri pa se bosta za drugo vozovnico za finale pomerila Aston Villa in Leicester City.


Točno mesec dni po zadnjem obračunu se bosta zopet spopadla Manchester City in Manchester United. Na omenjnem zadnjem srečanju so bili boljši Rdeči vragi z zadetkoma Martiala in Rashforda. V zadnjih desetih srečanjih je statistika na strani Uniteda, ki je zmagal petkrat, štirikrat je bil boljši City, enkrat pa se je srečanje končalo brez zmagovalca. Zmaga bi bila izjemnega pomena za Solskjaera, ki se mu po najslabšem uvodu v sezono v zgodovini Uniteda, že dalj časa trese trenerski stolček.

Lisice pa gostijo močno oslabljeno Aston Villo, ki je proti Burnleyu izgubila kar dva ključna igralca zaradi poškodbe križne vezi. S strani kluba je bilo že potrjeno, da sta Tom Heaton in Wesley že zaključila letošnjo sezono, tako da bo imel Leicester še lažjo nalogo pri morebitni uvrstitvi v finale ligaškega pokala. Naj poudarimo, da Lisice letos igrajo podobno kot v šampionski sezoni 2015/16 in se nahajajo na drugem mestu prvenstvene lestvice.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 6 Povprečje: 2.3]