PRESTOPNI ROK

Pestra zimska nogometna tržnica

Liverpool je dobil Minamina, Sheffield United Jacka Rodwella ter Watford Joao-a Pedra iz brazilskega Fluminenseja. Kdo utegne zapustiti oz. okrepiti Premier ligo?


Olivier Giroud
Že nekaj časa je znano, da je francoski napadalec na izhodnih vratih Chelsea-ja. Želijo ga tako pri Newcastlu kot tudi pri Aston Villi, ki išče zamenjavo za nesrečnega Wesleyja, ki je poškodoval križne vezi na novoletni dan. Newcastle United pa Giroudu ponuja posojo do konca sezone, ko mu tudi poteče
pogodba z Londončani, vendar ga ne bodo prodali, dokler ne najdejo dostojne zamenjave.

Bruno Fernandes
Manchester United je Bruna Fernandesa lovil že v poletnem prestopnem roku, a neuspešno. Novembra je Fernandes podpisal novo pogodbo z Sportingom iz Lizbone, katera ga na Portugalsko veže vse do leta 2023 ter postavlja njegovo odkupno klavzulo na okroglih 100 milijonov evrov. Kot kaže Rdeči vragi ne nameravajo obupati, saj krvavo potrebujejo okrepitve na sredini igrišča z poškodbami Paula Pogbaja in Scotta McTominaya.

Mohamed Salah
Barcelona in Real Madrid sta glavna snubca za egipčanskega zvezdnika, pojavlja se tudi torinski Juventus, ki pa ni tako realna opcija, saj ima Stara dama dobro pokrite položaje na katerih igra Salah. Slednji se bolj nagiba h Kataloncem kot pa Galaktikom, predvsem zaradi incidenta s kapetanom Reala, Sergiom Ramosom, ki se je zgodil v finalu lige prvakov leta 2018. Čeprav so govorice vse pogostejše, Salah zagotavlja, da je zadovoljen na Anfieldu.

Jadon Sancho
Potem ko je Dortmundu uspel veliki met z podpisom mladega supertalenta Erlinga Haalanda, bodo prisluhnili ponudbam za angleškega reprezentanta Jadona Sancha, ki pa mu ne manjka snubcev. Omenjala sta se Barcelona ter Real Madrid, vendar sta najbolj verjetni vrnitev v Manchester City ali podpis za Manchester United. Kdorkoli bo dobil njegov podpis, bo moral globoko seči v žep, saj ga Borussia ne namerava izpustiti iz rok za manj kot 100 milijonov evrov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 4 Povprečje: 3.8]