MANCHESTER CITY PRESTOPNI ROK

Joao Cancelo v Manchester City?

Pred nami je še zadnjih nekaj dni prestopnega roka na Otoku, kjer bo še precej pestro. Svojega dela na nogometni tržnici še niso dokončno opravili pri prvakih, ki si želijo na Etihad pripeljati branilca Joaa Cancela.


Pep Guardiola je letos poleti že na samem začetku priprav na svoj seznam želja postavil desnega bočnega branilca Juventusa. Prvaki so na začetku junija za Cancela ponudili  20 miljonov evrov plus Danila, a stare dame ta ponudba ni zanimala. Za reprezentanta Portugalske so zahtevali 60 milijonov evrov brez Danila.

Po manjšem premoru so se sedaj pogovori med kluboma ponovno začeli.Juventus naj bi spremenil svoje stališče in si sedaj v klubu želi brazilskega bočnega branilca. Sky Sports je v petek poročal, da je agent Danilov agent že prispel v Torino. V naslednjih dneh gre pričakovati, da bo prišlo do dokončnega dogovora med obema kluboma. 

vir: Twitter

V primeru prihoda Cancela, ki je bil že kar nekaj mesecev tarča klubov iz Premier League, bo tako Kyle Walker dobil zanimivo konkurenco na desnem bočnem položaju.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 4 Povprečje: 5]

Dodaj odgovor