MANCHESTER CITY

Laporte prestal operacijo

Aymeric Laport je v Barceloni uspešno prestal operacijo kolena. Ta je bila potrebna zaradi poškodbe zunanjega meniskusa, ki jo je staknil na tekmi z Brightonom. Kako dolgo bo branilec odsoten z nogometnih igrišč, še ni znano, a običajni čas okrevanja po tovrstni poškodbi znaša 6 tednov.


V tem vikendu na Otoku ne bo klubskega nogometa, saj se je pričel reprezentančni premor, kar gre Manchester Cityju na roko, saj bodo tako primorani odigrati tekmo manj brez Laporta. Francoz bo tako najverjetneje izpustil vsaj štiri ligaške dvoboje, bolj verjetno pa bo izpustil tudi peto tekmo, ko se bodo Meščani udarili s Crystal Palacom.

Usoda pa se je nesramno poigrala z Laportom. Osrednji branilec je namreč po dolgem času dočakal reprezentančni vpoklic, na katerem bi verjetno dočakal debi v majici Galskih petelinov. Petindvajsetletnik je bil v preteklosti postavljen na stranski tir francoskega selektorja Didiera Dechampsa, eden bolj odmevnih izostankov iz francoske reprezentance se je zgodil pred lanskim svetovnim prvenstvom, ko je moral Laporte, po izredno uspešni sezoni v dresu Cityja, le preko televizije gledati svoje rojake, kako osvajajo svetovni vrh.

Francoz je dvoboj z Brightnom končal na nosilih. vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]