OSTALE NOVICE

Moise Kean bo kaznovan

Vodstvo Evertona je šekirano po pojavu slik hišne zabave, ki jo je v času stroge karantene priredil njihov nogometaš Moise Kean.


Več angleških medijev je poročalo o posnetkih Italijana Moisea Keana, medtem ko se s svojimi gosti zabava v privatni hišni zabavi, ki jo je organiziral v svojem domovanju, kljub temu, da smo trenutno v zaukazani strogi karanteni. Pri Evertonu so zgroženi nad ravnanjem njihovega ofenzivnega igralca, ki je kršil krizne odloke o samoizolaciji, ki sta jih zaradi krize izbruha pandemije koronavirusa zaukazala tako vlada, kot tudi v klubu z Merseysida. Slednji so izrazili globoko razočaranje nad igralcem in poudarili, da sledijo posledice. Do sobote zvečer je po podatkih, ki jih jeobjavil BBC, v britanskih bolnišnicah umrlo že prek 20 tisoč ljudi. Kean se je lani poleti preselil k Evertoni iz Juventusa zadobrih 25 milijonov funtov.

>>V klubu smo izrecno poudarjali na resnost sledenja vladnim ukrepom v teh časih pandemije koronavirusa, še posebej pravila in navodila za ravnanje. Z igralci in osebjem smo večkrat uradno komunicirali in to večkrat poudarili, zato smo izjemno razočarani, da je prišlo do kršitve teh pravil. Neverjetni ljudje NHS-ja si zaslužijo vse spoštovanje za njihovo trdo delo in žrtvovanje. Najboljša zahvala je, če sledimo pravilom in s tem naredimo vse, da jih zaščitimo,<< so v uradni izjavi povedali predstavniki Evertona.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]