LIVERPOOL

Jurgen Klopp poklical očeta Kyliana Mbappeja

Kylian Mbappe je bil povezovan s prestopom v Real Madrid in Liverpool, Jurgen Klopp pa je že bil v kontaktu z Mbappejevim očetom glede njegove prihodnosti.


Mladega talentiranega Francoza že nekaj časa oblegajo govorice s prestopom v Liverpool, natančneje od časa januarskega prestopnega roka. Z 90 zadetki na 120 tekmah v majici Paris Saint-Germaina je privabil goreče zanimanje Real Madrida, Liverpoolov uspeh v Ligi Prvakov in kar 25 točk naskoka v Premier ligi pa jih prav tako postavlja med kandidate za podpis Mbappeja, a to slej ko prej pomeni, da bo Anfield zapustil eden izmed udarne napadalne trojice Redsov.

Francoski mediji so poročali, da je strateg Liverpoola Jurgen Klopp spregovoril z Kylianovim očetom glede njegove prihodnosti. Liverpool bo moral za Mbappeja pripraviti kar 174 milijonov funtov težko ponudbo, če želijo 21-letnika pripeljati na Anfield. Pandemija koronavirusa bi lahko t odškodnino še precej znižala, a kljub temu so to ogromne količine denarja. Paris Saint-Germain je zatrdil, da bi raje Mbappeja prikovali na klop in ga tam pustili “gniti”, kot da ga prodajo v Real Madrid, zato ima morda Liverpool nekaj več možnosti za njegov podpis. Če Realu ne bi uspelo pripeljati Mbappeja, bi se zagotovo osredotočili na Sadia Maneja, napadalca Liverpoola, ta prestop pa bi v realnosti tudi omogočil Redsom, da financirajo prihod Mbappeja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]