ARSENAL LIVERPOOL MANCHESTER UNITED

Pet klubov v boj za Wissama Ben Yedderja

Več premierligašev, vključno z Manchester Unitedom, Liverpoolom in Arsenalom, se je podalo v lov za fraancoskim napadalcem Monaca Wissamom Ben Yedderjem.


Ben Yedder je pred prestopom v francoski Monaco, nastopal za špansko Sevillo, letos pa v Ligue 1 zabil 18 zadetkov in se tako utrdil kot eden najboljših napadalcev v francoski ligi. To je vodilo k številnim špekulacijam o novem prestopu to poletje, saj španski in angleški klubi ciljajo na 29-letnega napadalca, ki je ocenjen na 40 milijonov funtov. Francoski mediji poročajo, da je vrsta snubcev za Ben Yedderja precej dolga. Mnogi klubi ga želijo vrniti v Španijo, kjer so precej resni Real Madrid, Atletico Madrid in Valencia.

Ben Yedder pa ima močno zanimanje tudi iz Premier lige, saj se zanj resno zanimajo Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal in Tottenham, torej kar pet klubov iz t.i. “velike šesterice”. To nakazuje na veliko bitko za napadalca na otoku, takoj ko se prestopni rok odpre. Wissam Ben Yedder je lani poleti zapustil Sevillo, potem ko je Monaco izenačil njegovo odkupno klavzulo v višini 35 milijonov funtov. Francozi naložbe ne obžalujejo, saj se je 29-letnik odlično znašel v domovini, sedaj pa bi lahko z njim še dobro profitirali. Pred časom naj bi se zanj zanimala tudi Barcelona, a slednji trenutno niso med zainteresiranimi klubi.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 4]