CHELSEA MANCHESTER UNITED

Chelsea znova po Belgijca

Dries Mertens je bil že januarja tarča londonskega Chelseaja, poleti pa mu poteče pogodba z Napolijem in Chelsea bo znova skušal Belgijca pripeljati na Stamford Bridge.


Pri Chelseaju ohranjajo zanimanje za Driesa Mertensa, katerega so želeli na Stamford Bridge pripeljati že zadnje dni januarskega prestopnega roka, a prav tako naj bi se za njegove usluge zanimali pri Manchester Unitedu. Napoli je na vse pretege poskušal podaljšati sodelovanje s krilnim napadalcem, a izkušeni Belgijec si želi novega izziva v svoji karieri. Napoli januarja ni želel prodati Mertensa, saj so bili prepričani, da bo ostal pri njih, sedaj pa ga bodo kot kaže izgubili brez odškodnine, saj Mertensu poleti poteče pogodba.

Chelsea je vodilni kandidat za podpis Mertensa v poletnem prestopnem roku, a kljub njegovi kvaliteti, je Mertens že med starejšimi nogometaši, kar ni ravno vizija Franka Lamparda. Mertens razglablja o vseh možnostih, saj ima snubce tudi iz drugih evropskih lig in ne zgolj iz Premier lige. Londončani so optimistični, da se bodo okrepili s vsaj enim napadalno usmerjenim igralcem v poletnem prestopnem roku, saj je Olivier Giroud na izhodnih vratih kluba. Za Mertensa je zanimanje izkazal tudi Mancester United, a njihova prva izbira je mladi Norvežan Erling Haaland.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]