MANCHESTER UNITED

Fernandes mešanica Scholesa in Verona

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je označil Bruna Fernandesa za mešanico Paula Scholesa in Juana Sebastiana Verona.


25-letni Bruno Fernandes je proti Watfordu zabil svoj prvi gol odkar se je pridružil Manchester Unitedu iz portugalskega Sportinga. Zadetek je dosegel z najstrožje kazni v 42. minuti tekme ter popeljal Rdeče vrage v vodstvo z 1:0.

>>Bruno je kot mešanica Juana Sebastiana Verona in Paula Scholesa. Ima Veronov temperament ter Scholesovo kvaliteto. Navijači so navajeni takšnih igralcev na Old Traffordu. Takšna osebnost, mentaliteta in kvaliteta so v krvi igralcev Manchester Uniteda. Bruno je velik del naših ciljev za ta klub in glede na današnji nogometni trg smo dosegli dober dogovor s Sportingom. Dvignil je vse soigralce in z njim igramo bolje,<< je navdušen Ole Gunnar Solskjaer.

Anglež Paul Scholes je prestal Unitedovo akademijo ter celotno kariero odigral na Old Traffordu. Odigral je 716 tekem ter zabil 155 zadetkov med letoma 1993 in 2013, z izjemo sezone 2011/12, ko se je že opokojil, a se nato na željo Sira Alexa Fergusona vrnil za eno sezono in z Rdečimi vragi osvojil še en naslov v Premier ligi. Argentinec Juan Sebastian Veron je v United prišel iz Lazia za 28 milijonov funtov leta 2001 in tam preživel dve leti, v katerih je odigral 82 tekem. Oba sta bila soigralca sedajšnega trenerja Solskjaerja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]