MANCHESTER UNITED

Adrien Rabiot želja Manchester Uniteda

Manchester United je pred preklicom sezone večkrat v Italijo poslal svoje skavte, ki so podrobno opazovali vezista Juventusa, Adriena Rabiota.


Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskajer naj bi po poročanju angleških medijev že pripravljal ponudbo za Francoza v vrstah Juventusa. Skavti Rdečih vragov so Rabiota spremljali na vseh tekmah Juventusa v Ligi Prvakov in nekaterih tekmah v Serie A. 25-letni Francoz je nastopil na treh izmed teh tekem Lige Prvakov in na eni vstopil v igro s klopi. Čeprav se je stežka privadil na Serie A, potem ko se je Stari dami pridružil iz Paris Saint-Germaina, je prikazoval solidne predstave in bil eden najbolj spremljanih nogometašev s strani premierligašev.

Kljub temu, da je Manchester United januarja v klub zvabil odličnega Bruna Fernandesa, si Solskjaer želi dodatno okrepiti vezno linijo. Prav tako se govori o prihodu Jacka Grealisha in seveda ena največjih sag letošnjega poletnega prestopnega roku, prihod Jadona Sancha na Old Trafford. Rabiotov prihod bi skoraj zagotovo pomenil odhod zvezdnika Paula Pogbaja v nasprotno smer ali pa prestop v madridski Real. Slednji želijo Pogbaja pripeljati v klub za “le” 70 milijonov funtov, a Rdeči vragi naj bi zanj zahtevali vsaj 83 milijonov funtov, kar je še vedno precej manj od prvotne zahtevane cene 150 milijonov funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]