CHELSEA

Pedro ima dva snubca iz Španije in Italije

Bivši zvezdnik Barcelone ima kar nekaj možnosti za nadaljevanje svoje kariere, a pri Chelseaju zagotovo ne bo ostal, saj mu pogodba poteče 30. junija, o podaljšanju pa ni bilo govora.


Napadalec Chelseaja Pedro se sooča s pomembno odločitvijo glede svoje prihodnosti, saj se kar nekaj klubov zanima zanj, a najbolj resni so pri italijanski Romi in španskem Real Betisu, ki želita Španca v klub pripeljati kot prostega igralca – torej brez odškodnine. Zanimanje za bivšega nogometaša Barcelone bi lahko ustvarilo težave za Chelsea, saj mu pogodba poteče 30. junija letos, ko pa Premier liga zagotovo še ne bo zaključena (če se bo sploh nadaljevala). Zaenkrat FIFA in UEFA še nista odločili, kaj se bo zgodilo s pogodbami igralcev, ki se iztečejo medtem ko tekmovanje še ni zaključeno.

Pedro je le eden izmed nogih tarč italijanske Rome, ki želi okrepiti svoj napad, Real Betis pa Španca postavlja v ospredje in mu pripravlja ugodno vrnitev v domovino, kjer je pred leti že blestel za Blaugrano. Klub iz Seville se želi izogniti vsem ponudbam za Nabila Fekirja in dodati Pedra v svoj napad. Prestop k Betisu bi sicer za 32-letnika pomenil nekolikšno manjšo plačo, a Španec si zagotovo s tem ne bo belil glave, saj bi v Španiji podpisal dolgoročno pogodbo in se vrnil v domovino.

Zaenkrat naj bi pravila, ki jih je pred časom postavila FIFA, velevala, da naj bi ne glede na vse igralec do konca odigral preostale tekme sezone, četudi se mu pogodba izteče in je že podpisal pred-pogodbeni dogovor z novim klubom. Zaenkrat še klubi in igralci čakajo na točna pravila, ki bodo zadevala omenjeno situacijo zaradi koronavirusa, saj omenjena pravila niso pravno močna.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]