TOTTENHAM

Ndombele v načrtih Barcelone

Tanguy Ndombele ima za seboj precej nesrečno debitantsko sezono v Premier ligi pri Tottenhamu, zato razmišlja tudi o odhodu.


Vezist Tottenhama Tanguy Ndombele razmišlja o odhodu iz Londona, saj v prvi sezoni ni dosegel pričakovanj, prav tako pa se zanj zanima Barcelona. Tottenham je zanj plačal 55 milijonov funtov, potem ko je navduševal v francoskem Lyonu in izbrani vrsti, a mladi vezist v Londonu ni opravičil svoje cene. Nekaj manjših poškodb je preprečilo večjo udeležbo na tekmah v debitantski sezoni, a kadar je nastopil je razočaral. Večkrat ga je kritiziral tudi glavni trener Tottenhama Jose Mourinho.

Francoski mediji menijo, da bo Ndombele iskal izhod it Tottenhama, če se stanje ne bo izboljšalo. Zanimanje je pokazala katalonska Barcelona, ki je že pred časom opazovala Francoza. Igranje v Ligi Prvakov bi bilo ena izmed prednosti v selitvi na Camp Nou za 23-letnega vezista, saj bodo Spursi najverjetneje izpustili igranje v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju, glede na trenutno stanje lestvice. Kljub temu, da je Mourinho večkrat javno kritiziral predstave Ndombeleja, je bil slednji prisoten na torkovem individualnem treningu v Barnetu, ki ga je organiziral Mourinho.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]