LIVERPOOL

Liverpool med kandidati za Norvežana

Liverpool je eden izmed potencialnih kandidatov za podpis Norvežana Alexandra Sorlotha, ki je zbudil zanimanje mnogih klubov po Evropi.


Alecander Sorloth je v zanimivem položaju. 24-letni napadalec trenutno preživlja posojo pri turškem Trabzonsporju, kjer je z 19 zadetki prvi strelec turške Super lige. V Trabzonspor ga je po razočaranju posodil Crystal Palace. V sklopu posoje, ga Trabzonspor lahko odkupi za zgolj 6 milijonov funtov, a naj bi ga nameravali takoj prodati zaprej za 22 milijonov funtov, saj bi z njim izjemno in lahkotno profitirali.

Snubcev za Sorlotha ne manjka, med njimi naj bi bil zelo zagret tudi Liverpool, ki je pripravljen plačati zahtevanih 22 milijonov funtov. A konkurence za njegov podpis bo veliko, zato kdorkoli ga bo želel, se bo moral zanj boriti, tudi Liverpool. V letošnji sezoni je zabijal kot za stavo, saj ima v vseh tekmovanjih že kar 23 zadetkov, dodal pa je še šest asistenc. Liverpoolu bi Sorloth prišel prav, saj v ekipi nimajo visokega napadalca, kot je on, saj bi z laahkoto pospravljal predložke, ki jih v kazenski prostor pošiljata Andy Robertson in Trent Alexander-Arnold. Sorloth bi bil zagotovo druga opcija v konici napada Jurgena Kloppa, zato je precej verjetno, da se bo Sorloth odločil za destinacijo, kjer bo imel prvo mesto v ekipi in zagotovljeno minutažo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]