MANCHESTER UNITED

Paul Pogba komaj čaka na povratek

Vezist Manchester Uniteda Paul Pogba priznava, da je bolj kot kadarkoli željan uspehov, kot sedaj ko se vrača po poškodbi, ki ga je prisilila, da je izpustil skoraj celotno sezono.


Francoski reprezentant Paul Pogba je zadnjo tekmo odigral 26. decembra, ko je obnovil poškodbo noge, ki ga je na stranski tir postavila že v začetku sezone. V pogovoru z United Podcastom je dejal, da ga je dolgotrajna odsotnost dolgo frustrirala in bo začel trenirati z ekipo takoj, ko jim bo to dovoljeno. A glede na okoliščine pandemije koronavirusa v Angliji bo to vsej prej kot pa kmalu. Pogba zatrujeje, da zelo blizu popolnega povratka in da so njegove misli usmerjene v treniranje z ekipo. Vrnitev Premier lige je bila načrtovana 3. aprla, nato 30. aprila, sedaj pa so odločili, da se bo tekmovanje nadaljevalo samo v primeru, da bo popolnoma varno in primerno.

>>Moja poškodba me zelo muči, saj kaj takšnega še nisem doživel, a skušam na to gledati pozitivno. Ta odsotnost me navdaja s še večjo željo po uspehu in komaj čakam, da se vrnem na zelenico. Že konec avgusta sem si poškodoval nogo, a sem nadaljeval s treningi, ko sem ugotovil da je kost zlomljena. Imel sem gips in opornico in okrevanje je bilo odlično. Izkazalo se je, da še predobro, saj mi je zlomljena kost zrasla še bolj kot prej. Po tistih dveh tekmah decembra sem kmalu spet začutil bolečine, zato je bila potrebna operacija in sedaj po okravanju ne čutim bolečin. Upam na čim hitrejši povratek,<< je povedal Paul Pogba, ki ga povezujejo z Juventusom in Real Madridom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]