MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Dogovor med Sportingom in Manchester Unitedom sklenjen

Manchester United je dosegel zahteve portugalskega Sportinga za prestop Bruna Fernandesa.


Posel je blizu sklenitve. Manchester United in Sporting sta se dogovorila o višini odškodnine za Portugalca, ki bo jutri prestal zdravniške preglede in uredil osebne detajle svoje pogodbe z vodstvom Rdečih vragov. Po tednih pogajanj je United v zadnjih 24 urah izenačil zahteve Sportinga in bo plačal inicialnih 55 milijonov evrov. Poleg osnovne odškodnine bo Sporting prejel še 10 milijonov evrov, če Fernandes zbere dovolj nastopov ter če se United uvrsti v Ligo Prvakov, dodatnih 15 milijonov pa bo romalo na račun Portugalcev v primeru, da Fernandes osvoji prestižno Zlato žogo. Skupno odškodnina Bruna Fernandesa lahko nanese 80 milijonov evrov.

Sedaj lahko prestop pokvarijo zgolj pravni zapleti in neuspeli zdravniški pregled, kar pa se redko zgodi. Pričakovano, je da se bo prestop uradno potrdil v naslednjih 48 urah.

Ta prestop bo pomiril navijače Rdečih vragov. Nekateri so svoje nezadovoljstvo izkazali v torek zvečer, ko so napadli hišo prvega moža Manchester Uniteda, Eda Woodwarda. Na srečo nihče ni bil poškodovan.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]