ARSENAL PRESTOPNI ROK

Se je Alexis Sanchez že dogovoril?

Namigovanja so začeli čilski mediji, včeraj in danes pa so o tem poročali tudi bistveno bolj verodostojni evropski mediji. Alexis Sanchez je zelo blizu prestopa na Etihad!


Italijanski novinar Fabrizio Romano, ki poroča za Sky Sports, je na Twitterju zapisal: “Manchester City se je že dogovoril z Alexisom Sanchezom za poletni prestop. Letna plača bo znašala velikih 13 milijonov evrov, ob podpisu pa bo Čilenec prejel še 30 milijonski bonus! V kolikor se Arsenal odloči in Sancheza proda že v januarju, bo City zanj odštel £20M.” 

Vir: Twitter
Vir: Twitter

Eden največjih zvezdnikov Premier League ja na Otok prišel leta 2014 po končanem SP-ju v Braziliji. Arsenal je zanj Barceloni plača 42 milijonov evrov. Brez dvoma lahko zatrdimo, da se je Sanchez v svojih treh sezonah in pol pri topničarjih zelo izkazal. Najbolj je blestel v lanski sezoni, ko je zaigral na vseh prvenstvenih tekmah, ob tem pa zabil 24 zadetkov in 11-krat asistiral soigralcem. Njegov odhod bo za Wengerja zagotovo predstavljal veliko izgubo, s kom ga namerava nadomestiti, še ni jasno. 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB