PRESTOPNI ROK

Pregled dogajanja na nogometni tržnici, 9. 1.

Kevin N’koudou bo priložnost za igro iskal drugje, okrepil se je tudi Stoke City, 40 milijonov za krilnega igralca Bayerna iz Leverkusna?

URADNO


Georges Kevin Nkodou, ki se letos pri Tottenhamu ni naigral in je skupno zaigral na samo šestih tekmah, je do konca sezone posojen v Burnley. Hitri in spretni krilni igralec je zagotovo nekaj, kar Claretsom primanjkuje, zato bo zanimivo videti, kako se bo Francoz na posoji odrezal.

Pred prihodom na Otok je N'koudou branil barve francoskega Marseilla. Vir: Twitter
Pred prihodom na Otok je N’koudou branil barve francoskega Marseilla. Vir: Twitter

Stoke City je v svoje vrste pripeljal Avstrijca Moritza Bauerja. Bočni branilec, ki ima rad ofenzivne izlete in je znan po svoji hitrosti, je zadnji dve sezoni igral za ruski Rubin iz Kazana. Pottersi so zanj odšteli slabih šest milijonov evrov.

GOVORICE

O situaciji Alexisa Sancheza smo pred dobro uro že podrobno poročali, več si lahko preberete tukaj.

Leon Bailey je večini nogometne javnosti zagotovo dokaj neznan. Jamajški reprezentant je pred slabim letom iz Genka prestopil v Bayer Leverkusen, zaenkrat pa v Nemčiji igra odlično. Letos je v Bundesligi vpisal že šest zadetkov in štiri asistence. Zanj naj bi se zanimali Manchester United, Arsenal in Chelsea.

Največji angleški klubi se vse bolj spogledujejo z 20-letnikom. Vir: tribuna.com
Največji angleški klubi se vse bolj spogledujejo z 20-letnikom. Vir: tribuna.com

West Ham si želi vezista Newcastla Jonja Shelveyja. Srake zanj zahtevajo 14 milijonov evrov.

V včerajšnjem pregledu smo pisali o morebitni selitvi Lucasa Moure v Manchester United, danes je bil hitronogi Brazilec znova pod drobnogledom medijev. Prestop se zdi vse bolj verjeten.


Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB