PRESTOPNI ROK

Dnevni pregled dogajanja na nogometni tržnici – 20. 1.

Gattuso potrdil, da se njegov varovanec poslavlja! Preobrat v prestopu Marka Arnautovića, pri Arsenalu pa se zanimajo za Oblakovega soigralca.


GOVORICE

“Sprejemam njegovo odločitev. Zaveda se, da bi na San Siru lahko postoril več, a po drugi strani, bi mu tudi mi morali bolj pomagati,” so bile današnje besede stratega Milana Gennara Gattusa. Gonzala Higuaina danes drugič zapored ni bilo niti v kadru svoje ekipe, besede nekdanjega vezista rdeče-črnih pa so le potrdile namigovanja, da bo Pipita v kratkem postal nogometaš Chelseaja. Argentinec bo v London do konca sezone posojen, nato pa ga bodo na Stamfordu imeli možnost odkupiti. 

Marko Arnautović bo kot vse kaže ostal pri West Hamu! Kljub temu da so v klubu že dejali, da si Avstrijec lahko poišče novega delodajalca, do prestopa ne bo prišlo. Razlog tiči v ponudbi kitajskih snubcev, ki se s kladivi niso uspeli dogovoriti o višini odškodnine. Na London Stadiumu naj bi zahtevali okoli 50 milijonov funtov, kar je po okusu sicer bogatih lastnikov Shanghai SIPG-a vseeno preveč. 

Že pred dnevi smo poročali, da je na izhodnih vratih Chelseaja napadalec Alvaro Morata. Španca naj bi si želel Atletico iz Madrida, morebiten prestop pa bi lahko omogočil selitev Gelsona Martinsa iz Madrida v London, a ne k Chelseaju, ampak k Arsenalu. 23-letnik letos v La Ligi pobira drobtinice in ni zadovoljen s svojim statusom v ekipi. Po drugi strani pa Unai Emery išče hitrega krilnega nogometaša, ki topničarjem vsekakor manjka. 

Nekdanji nogometaš lizbonskega Sportinga je letos v La Ligi vpisal vsega 8 nastopov. Vir: Twitter
Nekdanji nogometaš lizbonskega Sportinga je letos v La Ligi vpisal vsega 8 nastopov. Vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB